Vaccinatiebewijs in de coronacheck app – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum – Anjum

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Anjum & Ee

Afspraak maken: 0519 321286 . Ook kunt u via dit nummer uitslagen opvragen en visites aanvragen. Bel bij voorkeur voor 10:00 uur.

Spoednummer tijdens openingstijden:  0519 518224. 

Medicatie herhalen: u kunt uw medicatie telefonisch en online herhalen. >>klik hier

Spoednummer buiten openingstijden: 0900 – 112 7 112, Dokterswacht Friesland.

>> Griep- en pneumokokkenprik op 10 en 12 oktober.

Deutsch | English

Adresgegevens

Mûnebuorren 11A
9133 MA Anjum

Tel: 0519 321286
Fax: 0519 518452
E-mail: assistente@huisartsanjum.nl

test

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum
Mûnebuorren 11A 9133 MA Anjum

Terug naar overzicht

Vaccinatiebewijs in de coronacheck app

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnen locatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Hoe werkt de coronacheck app?
Via deze app kunt u uw vaccinaties en testuitslagen met uw digiD uploaden. Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Kijk dan op www.coronacheck.nl of bel de helpdesk van deze app via 0800-1421 Daar zitten mensen klaar om u te helpen.
Ook kunt u meer informatie vinden op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-regelen-praktische-problemen-en-oplossingen.

Waarom verschijnen mijn vaccinaties niet in de coronacheck app?
Als u volledig door ons gevaccineerd bent, dan kunnen wij dit voor u oplossen. Stuur dan een e-mail naar assistente@huisartsanjum.nl ovv coronabewijs en vermeld in de e-mail uw naam, geboortedatum en telefoonnummer. U wordt dan teruggebeld.Bent u via de GGD gevaccineerd, dan kunnen wij helaas de registratie van uw vaccinatie niet voor u regelen. Belt u hierover dan de GGD via 0800-1351.

Ik ben maar 1 keer gevaccineerd in verband met een doorgemaakt corona, maar de coronacheck app geeft toch geen QR code. Wat moet ik doen?
Dit is helaas een bekend probleem. Als u door ons gevaccineerd bent, dan kunnen wij dit voor u oplossen. Stuur dan een e-mail naar assistente@huisartsanjum.nl en vermeld in de e-mail uw naam, geboortedatum en telefoonnummer. U wordt dan teruggebeld.
Bent u door de GGD gevaccineerd? Belt u hierover dan de GGD via 0800-1351.

Kan ik de vaccinaties die ik heb gekregen via de huisarts, nog bij laten schrijven in mijn gele boekje?
Het gele boekje is geen geldig vaccinatiebewijs in het buitenland. Test uitslagen voor corona kunnen hierin ook niet worden bijgeschreven. Wij raden u aan om de coronacheck app te gebruiken. Heeft u het gele boekje toch nodig, dan kunnen wij de, door ons gegeven, vaccinaties altijd nog bijschrijven.  Maak hiervoor een afspraak via de assistente.

Kijk voor meer informatie over het vaccinatiebewijs op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-regelen-praktische-problemen-en-oplossingen

 

Publicatiedatum: 20-09-2021