Kwaliteit en Privacy – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum – Anjum

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Anjum & Ee

U kunt dan op werkdagen bij ons terecht van 8:00 tot 17:00 uur.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Belt u dan naar 0519 321286.
Ons spoednummer is: 0519 518224.

Herhaalmedicatie die u op werkdagen voor 10:00 uur bestelt, staat na 2 werkdagen vanaf 14:00 uur voor u klaar.

De coronabesmettingen in onze regio lopen snel op!

– Bel altijd voor het maken van een afspraak (online afspraak hebben wij tijdelijk uitgezet).
– Draag op de praktijk een aansluitend mondkapje
– Houd 1,5 meter afstand en schud geen hand
– Kom nooit naar de praktijk als u last heeft van 1 of meer griepverschijnselen.  Ook niet als u medicatie komt afhalen. Overleg dan met de assistente.
NB. Bij ernstige griepverschijnselen belt u altijd direct de praktijk!

>> Ga voor meer informatie naar de infopagina coronamaatregelen

 

Adresgegevens

Mûnebuorren 11A
9133 MA Anjum

Tel: 0519 321286
Fax: 0519 518452

test

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum
Mûnebuorren 11A 9133 MA Anjum

Kwaliteit en Privacy

Hieronder leest u meer over ons kwaliteits- en privacybeleid.

Wij zijn gecertificeerd
Bij de overname van de praktijk op 1 april 2015 was de apotheek reeds gecertificeerd. In 2016 hebben wij de overstap gemaakt naar de Multicertificering voor apotheek en huisartsenpraktijk.  Hiermee zijn niet alleen de processen in de apotheek, maar ook die in de huisartsenpraktijk gecertificeerd conform de eisen van Iso 9001. Er vindt jaarlijks een audit plaats. De laatste audit vond plaats in november 2021. Tijdens deze audit zijn geen tekortkomingen geconstateerd.

Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen 
Onze praktijk werk nauw samen met MijnHulpmiddelenwinkel.nl. Deze hulpmiddelenwinkel voldoet aan de eisen van de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH). Hierbij wordt gekeken of de hulpmiddelenzorg die geleverd wordt voldoet aan de strenge eisen van het SEMH en aansluit bij de behoefte van de gebruiker. Het gaat hierbij om hulpmiddelen voor diabetes, wondzorg en incontinentie.

Tevredenheidsonderzoek
Bij kwaliteitsmanagement hoort uiteraard een tevredenheidsonderzoek. We hebben in november 2021 een tevredenheidsonderzoek onder de patiënten uitgezet. De resultaten en verbeterpunten zullen wij communiceren zodra het onderzoek is afgerond.

Uw privacy wordt gewaarborgd
Onze praktijk hecht veel waarde aan bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig met uw gegevens om. Onze praktijk houdt zich in alle gevallen een de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die 25 mei 2018 verplicht is geworden.

Naast de AVG gelden voor onze huisartsenpraktijk ook nog steeds de specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).

Privacyreglement
Meer informatie hierover kunt u lezen in ons privacyreglement. Dit reglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO. In ons reglement vindt ook het aanvraagformulier voor inzage, correctie, afschrift of vernietiging van uw medisch dossier.   >>klik hier om oms privacyreglement te downloaden.