Bezorgen – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum – Anjum

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Anjum & Ee

Let op! Tweede pinksterdag, maandag 20 mei a.s, zijn wij gesloten.

Afspraak maken: 0519 321286 . Ook kunt u via dit nummer uitslagen opvragen en visites aanvragen. Bel bij voorkeur voor 10:00 uur.

Spoednummer tijdens openingstijden:  0519 518224. 

Spoednummer buiten openingstijden: 0900 – 112 7 112, Dokterswacht Friesland. Bij levensbedreigende spoed altijd 112 bellen!

Buiten praktijkuren en op nationale feestdagen kunt u terecht bij Dokterswacht Friesland: 0900 1127112

Medicatie kunt u gemakkelijk online of telefonisch herhalen. >> Klik hier om uw medicatie te bestellen.

Vacatures:
>>
Dokters/Apothekersassistente,>> lees verder
>> POH GGZ  >> Lees verder

Deutsch | English

Adresgegevens

Mûnebuorren 11A
9133 MA Anjum

Tel: 0519 321286
Fax: 0519 518452
E-mail: assistente@huisartsanjum.nl

test

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum
Mûnebuorren 11A 9133 MA Anjum

Bezorgen

Onze bezorgservice helpt u wanneer u wegens een beperking of ziekte aan huis gebonden bent en niet in staat bent om zelf uw medicijnen op te halen. U kunt een bezorging gemakkelijk aanvragen tegelijk met uw online of telefonische bestelling.

Hoe snel ontvang ik mijn bezorging?
De bezorgdienst rijdt wekelijks op dinsdag- en vrijdagochtend. Wij proberen na een bestelling, uw medicatie of hulpmiddelen zo snel mogelijk mee te geven aan de bezorger. Houdt u er wel rekening mee dat bestellingen die op werkdagen voor 10 uur zijn besteld na twee werkdagen klaar staan. Zodra de bestelling gereed is, geven wij dit op de eerstevolgende bezorgdag mee.

Wat als u niet thuis bent op de leverdag
Indien wij u niet thuis aantreffen, zal de bezorger een briefje in uw brievenbus doen met de mededeling dat hij uw bestelling niet heeft kunnen afleveren. Uw bestelling gaat dan terug naar onze apotheek. Wij stemmen dan een nieuwe bezorgdag met u af. Ook is het mogelijk om iemand te machtigen om de medicijnen voor u af te halen.

Spoedleveringen
Spoedleveringen worden op alle werkdagen bezorgd in overleg met de patiënt.

Automatisch incasso verplicht bij bezorging
Krijgt u uw medicijnrol, herhaalmedicatie of hulpmiddelen thuisbezorgd en heeft u middelen waarvoor u structureel voor moet (bij)betalen? Dan worden deze kosten door ons met een automatisch incasso van uw rekening afgeschreven.
Achteraf overmaken is namelijk niet meer mogelijk. Heeft u nog geen automatisch incasso met ons afgesloten? Klik dan hier om uw automatisch incasso in orde te maken.