Hulpmiddelen – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum – Anjum

Welkom op de website van Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum & Ee

Huisarts H.J. Glastra van Loon


Wij zijn gesloten van 12 t/m 30 juli 2021

U kunt tijdens de praktijksluiting op werkdagen terecht bij apotheekhoudende huisartsenpraktijk Wymenga, telefoon 0519 241270. Voor Spoedgevallen belt u naar: 0519 241119. Vanaf 2 augustus a.s. staan wij weer voor u klaar.

Adresgegevens

Mûnebuorren 11A
9133 MA Anjum

Tel: 0519 321286
Fax: 0519 518452

test

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum
Mûnebuorren 11A 9133 MA Anjum

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen bestellen in 2021

Patiënten die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis, De Friesland, FBTO, Interpolis en Achmea bestellen vanaf 2021 via MijnHulpmiddelenwinkel.nl. Onderaan deze pagina vindt u alle instructies. De levering zal via onze apotheek verlopen. Wij helpen u graag met inschrijven en de eerste bestelling als u dat wenst, bel hiervoor 0519 321286.

Bent u elders verzekerd? Dan verandert er voor niks. De bestelling en levering van hulpmiddelen verloopt op de manier die voor u reeds bekend is.  Voor VGZ, en de daaronder vallende merken, gaan wij gaandeweg dit jaar ook leveren via de hulpmiddelenwinkel. We zullen de patienten hiervoor terzijner tijd benaderen. Uiteraard mogen patienten zich zelf ook actief aanmelden.  Voor CZ is het vooralsnog niet mogelijk om via Mijn Hulpmiddelenwinkel te gaan leveren.

Heeft u voor het eerst hulpmiddelen nodig? Dan zullen wij u altijd bij de eerste bestelling begeleiden en uitleggen hoe en waar u de  hulpmiddelen kunt bestellen.

 

Mijn Hulpmiddelen winkel

 

Bij de eerste bestelling meldt u zich aan bij Mijn Hulpmiddelen winkel.

Via onderstaande knop kunt u zich bij MijnHulpmiddelenwinkel.nl aanmelden.
Selecteer Huisartsenprakijk Anjum & Ee en vul het formulier in. De assistente neemt contact met u op voor een intake of evaluatie.

Meld u aan (klik hier)     

Bestel op Mijn Hulpmiddelen winkel.

Via onderstaande knop bestelt u direct op MijnHulpmiddelenwinkel.nl.
Selecteer Huisartsenprakijk Anjum & Ee en plaats uw bestelling. Onze bezorger zal uw bestelling bij u thuis bezorgen.

Bestel online  (klik hier)   

Geef eenmalig toestemmingVoor het bestellen via Mijn Hulpmiddelen winkel hebben wij uw toestemming nodig. Lever het ingevulde formulier in bij de bezorger. Ook mag u een kopie van het formulier naar ons e-mailen (assistente@huisartsanjum.nl) of in een gesloten envelop in onze brievenbus gooien.

Toestemmingsformulier pdf (klik hier)   

Bestellen lukt niet
Lukt online bestellen niet?  Geen probleem. Wij mogen u daarmee helpen. U kunt de bestelling dan mailen of doorbellen. Dan plaatsen wij de bestelling voor u bij MijnHulpmiddelenwinkel.nl. Belt u dan de receptenlijn 0519 518222 . Of stuur een email naar assistente@huisartsanjum.nl. Spoedlevering  Indien u met spoed hulpmiddelen nodig heeft, neemt u dan telefonisch contact met ons op 0519 321286.Bezorgen Onze vaste bezorgers zullen de hulpmiddelen bij u thuis bezorgen.

Overige vragen
Belt u dan met onze assistente 0519 321286. Of stuur een email naar assistente@huisartsanjum.nl.