Spreekuur – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum – Anjum

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Anjum & Ee

U kunt dan op werkdagen bij ons terecht van 8:00 tot 17:00 uur.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Belt u dan naar 0519 321286.
Ons spoednummer is: 0519 518224.

Herhaalmedicatie die u op werkdagen voor 10:00 uur bestelt, staat na 2 werkdagen vanaf 14:00 uur voor u klaar.

De coronabesmettingen in onze regio lopen snel op!

– Bel altijd voor het maken van een afspraak (online afspraak hebben wij tijdelijk uitgezet).
– Draag op de praktijk een aansluitend mondkapje
– Houd 1,5 meter afstand en schud geen hand
– Kom nooit naar de praktijk als u last heeft van 1 of meer griepverschijnselen.  Ook niet als u medicatie komt afhalen. Overleg dan met de assistente.
NB. Bij ernstige griepverschijnselen belt u altijd direct de praktijk!

>> Ga voor meer informatie naar de infopagina coronamaatregelen

 

Adresgegevens

Mûnebuorren 11A
9133 MA Anjum

Tel: 0519 321286
Fax: 0519 518452

test

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum
Mûnebuorren 11A 9133 MA Anjum

Spreekuur

Voor het spreekuur kunt u het beste tussen 08.00 en 10.00 uur telefonisch een afspraak maken: 0519 321 286. Per afspraak worden 10 minuten voor u gereserveerd. Indien u meer tijd nodig denkt te hebben, kunt u dit aangeven bij de assistente. Om het spreekuur vlot te laten verlopen kan het voorkomen dat de assistente naar uw klachten vraagt.

Telefonisch spreekuur
Bij eenvoudige vragen kunt u ook een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. De huisarts belt u dan tussen 13.00 en 13.30 uur terug.

Spreekuur Ee, dinsdag- en donderdagochtend  – Op dit moment geen spreekuur in Ee in verband met corona.
Wilt u een afspraak maken voor het spreekuur in Ee dan kan dat ook via onze assistentes in Anjum. Het spreekuur in Ee vindt plaats op dinsdag- en donderdagochtend aan de Stienfeksterwei 2 (oude Rabobankgebouw).

Spreekuur praktijkassistente

Voor diverse zaken kunt u tussen 11:00 en 12:00 uur ook terecht bij de praktijkassistente. Zij kunnen vele vragen beantwoorden. Daarnaast kunnen zij ook onderzoeksresultaten aan u doorgeven. Lees hier meer over het spreekuur van de Praktijkassistente.

Spreekuurondersteuner huisarts
Onze praktijk heeft een Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH) die de huisarts ondersteunt bij zijn/haar werkzaamheden door zelfstandig patiënten op haar spreekuur te zien of thuis te bezoeken. Een SOH is een  speciaal opgeleide praktijkassistente die gediplomeerd is om diverse aandoeningen en klachten zelfstandig en volgens een vastgesteld protocol te behandelen. Indien nodig raadpleegt de SOH de huisarts. Lees hier meer over het spreekuur van de Spreekuurondersteuner huisarts.

Spreekuur Praktijkverpleegkundige voor patiënten met astma, copd, diabetes en hart- en vaatziekten
De praktijkverpleegkundige somatiek heeft dagelijks een eigen spreekuur en zal indien nodig ook patiënten thuis bezoeken. Via de assistente kunt u zelf een afspraak maken voor haar spreekuur, ook kan het zijn dat u verwezen wordt naar haar spreekuur door de huisarts.  Zij heeft een grote mate van zelfstandigheid maar er blijft te allen tijde nauwe samenwerking en overleg met de huisarts. Lees hier meer over de rol van de praktijkverpleegkundige Somatiek

Spreekuur Praktijkondersteuners POH GGZ en POH GGZ jeugd
Onze volwassen patiënten kunnen met psychische problemen terecht bij onze POH GGZ Wim Berends.  Hij heeft elke donderdag spreekuur en vanaf 1 november 2021 ook elke twee weken op maandag.
Vanaf juli 2021 is ook Aukje Eringa gestart als POH GGZ Jeugd, speciaal voor kinderen tot 18 jaar. Zij zal elke vrijdag aanwezig zijn in Anjum en combineert dit met een spreekuur in Metslawier.
Wilt u graag een afspraak met onze POH GGZ of POH GGZ jeugd? Bel dan onze praktijk via 0519 – 321286. >> Lees hier meer over de POH GGZ Jeugd.

Spreekuur diëtiste
Op de dinsdagen is diëtiste Christel aanwezig van Dieetzorg Friesland.  Zij begeleid onder andere chronische patiënten. Wilt u meer weten over de diëtiste of wilt u een afspraak met haar maken? Overleg dit dan met de huisarts of de praktijkverpleegkundige. Zij kunnen u doorverwijzen.  U kunt hiervoor een afspraak maken via de assistente.