Spreekuur – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum – Anjum

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Anjum & Ee

Let op! Tweede pinksterdag, maandag 20 mei a.s, zijn wij gesloten.

Afspraak maken: 0519 321286 . Ook kunt u via dit nummer uitslagen opvragen en visites aanvragen. Bel bij voorkeur voor 10:00 uur.

Spoednummer tijdens openingstijden:  0519 518224. 

Spoednummer buiten openingstijden: 0900 – 112 7 112, Dokterswacht Friesland. Bij levensbedreigende spoed altijd 112 bellen!

Buiten praktijkuren en op nationale feestdagen kunt u terecht bij Dokterswacht Friesland: 0900 1127112

Medicatie kunt u gemakkelijk online of telefonisch herhalen. >> Klik hier om uw medicatie te bestellen.

Vacatures:
>>
Dokters/Apothekersassistente,>> lees verder
>> POH GGZ  >> Lees verder

Deutsch | English

Adresgegevens

Mûnebuorren 11A
9133 MA Anjum

Tel: 0519 321286
Fax: 0519 518452
E-mail: assistente@huisartsanjum.nl

test

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum
Mûnebuorren 11A 9133 MA Anjum

Spreekuur

Spreekuur huisarts
De huisarts heeft dagelijks spreekuur. Voor het spreekuur van de huisarts kunt u het beste tussen 08.00 en 10.00 uur telefonisch een afspraak maken: 0519 321 286. Per afspraak worden 10 minuten voor u gereserveerd. Indien u meer tijd nodig denkt te hebben, kunt u dit aangeven bij de assistente. Om het spreekuur vlot te laten verlopen kan het voorkomen dat de assistente naar uw klachten vraagt.

Telefonisch spreekuur
Bij eenvoudige vragen kunt u ook een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. De huisarts belt u dan tussen 13.00 en 13.30 uur terug.

Spreekuur praktijkassistente

Voor diverse zaken kunt u tussen 11:00 en 12:00 uur ook terecht bij de praktijkassistente. Zij kunnen vele vragen beantwoorden. Daarnaast kunnen zij ook onderzoeksresultaten aan u doorgeven. Lees hier meer over het spreekuur van de Praktijkassistente.

Spreekuurondersteuner huisarts
Onze praktijk heeft een Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH) die de huisarts ondersteunt bij zijn/haar werkzaamheden door zelfstandig patiënten op haar spreekuur te zien of thuis te bezoeken. Een SOH is een  speciaal opgeleide praktijkassistente die gediplomeerd is om diverse aandoeningen en klachten zelfstandig en volgens een vastgesteld protocol te behandelen. Indien nodig raadpleegt de SOH de huisarts. Lees hier meer over het spreekuur van de Spreekuurondersteuner huisarts.

Spreekuur Praktijkverpleegkundige voor patiënten met astma, copd, diabetes en hart- en vaatziekten
De praktijkverpleegkundige somatiek heeft dagelijks een eigen spreekuur en zal indien nodig ook patiënten thuis bezoeken. Via de assistente kunt u zelf een afspraak maken voor haar spreekuur, ook kan het zijn dat u verwezen wordt naar haar spreekuur door de huisarts.  Zij heeft een grote mate van zelfstandigheid maar er blijft te allen tijde nauwe samenwerking en overleg met de huisarts. Lees hier meer over de rol van de praktijkverpleegkundige Somatiek

Spreekuur Praktijkondersteuners POH GGZ en POH GGZ jeugd
Onze volwassen patiënten kunnen met psychische problemen terecht bij onze POH GGZ Wim Berends.  Hij heeft elke donderdag spreekuur en om de twee weken ook op maandag.
Vanaf juli 2021 is ook Aukje Eringa gestart als POH GGZ Jeugd, speciaal voor kinderen tot 18 jaar. Zij zal elke vrijdag aanwezig zijn in Anjum en combineert dit met een spreekuur in Metslawier.
Wilt u graag een afspraak met onze POH GGZ of POH GGZ jeugd? Bel dan onze praktijk via 0519 – 321286. >> Lees hier meer over de POH GGZ Jeugd.

Spreekuur diëtiste
In de even weken op maandag houdt diëtiste Christel van Dieetzorg Friesland spreekuur in onze praktijk .  Zij begeleidt onder andere chronische patiënten. Wilt u meer weten over de diëtiste of wilt u een afspraak met haar maken? Overleg dit dan met de huisarts of de praktijkverpleegkundige. Zij kunnen u doorverwijzen.  U kunt hiervoor een afspraak maken via de assistente.

Spreekuur in Ee
Naast onze hoofdlocatie in Anjum, hebben wij ook een nog een sublocatie in Ee. Deze praktijklocatie in Ee vindt u aan de Stienfeksterwei 2 in Ee.  Op dit moment wordt deze locatie beperkt gebruikt voor het ketenzorgspreekuur en het spreekuur van de POH GGZ. Indien u graag een afspraak wilt in Ee, geef dit dan aan bij het inplannen van de afspraak.