Infopagina Mijngezondheid.net – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum – Anjum

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Anjum & Ee

Afspraak maken: 0519 321286 . Ook kunt u via dit nummer uitslagen opvragen en visites aanvragen. Bel bij voorkeur voor 10:00 uur.

Spoednummer tijdens openingstijden:  0519 518224. 

Medicatie herhalen: u kunt uw medicatie telefonisch en online herhalen. >>klik hier

Spoednummer buiten openingstijden: 0900 – 112 7 112, Dokterswacht Friesland.

>> Griep- en pneumokokkenprik op 10 en 12 oktober.

Deutsch | English

Adresgegevens

Mûnebuorren 11A
9133 MA Anjum

Tel: 0519 321286
Fax: 0519 518452
E-mail: assistente@huisartsanjum.nl

test

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum
Mûnebuorren 11A 9133 MA Anjum

Infopagina Mijngezondheid.net

Als u bij ons staat ingeschreven en u bent ouder dan 16 jaar, dan kunt u het portaal direct gebruiken.

 1. Ga naar de website www.MijnGezondheid.net.
 2. Klik op de knop ‘inloggen’ bovenaan de hoofdpagina.
 3. U logt in met uw DigiD in combinatie met de sms-controle of de DigiD-app (info over DigiD vindt u op www.digid.nl).
 4. Logt u voor de eerste keer in, dan dient u een account aan te maken en wordt u gevraagd om het contract met de zorgverlener digitaal te tekenen. Hierna kunt u gebruiken maken van het portaal.
 5.  Nadat u het portaal heeft geactiveerd volgens bovenstaande stappen, kunt u ook de app Medgemak downloaden op uw telefoon. Download de app in uw appstore en volg daarna de instructies in de app.Onderaan deze pagina vindt u ook een instructievideo waarin alle stappen duidelijk worden uitgelegd.

Wat kan ik met MijnGezondheid.net?

 • Afspraak maken – U kunt online een afspraak maken met de huisarts (kort consult 10 minuten) en met de praktijkondersteuners voor ketenzorg en wondcontrole (30 minuten).
 • Afspraakherinnering ontvangen – Als u in het portaal de meldingen aanzet, dan ontvangt u naast de afspraakbevestiging ook vooraf nog een afspraakherinnering. Van afspraken die wij voor u inplannen kunt u, als u bent aangemeld voor het portaal, ook een bevestiging en herinnering ontvangen. Wij vinken dit dan voor u aan bij het maken van de afspraak.
 • Medicatie herhalen – U kunt uw medicatie-overzicht bekijken en in het portaal gemakkelijk met een paar klikken uw chronische medicatie herhalen.
 • E-consulten – Via het portaal is het mogelijk om een korte medische vraag te stellen in de vorm van een e-consult. Houdt u er rekening mee dat bij vragen waarbij nader onderzoek nodig is, er alsnog een spreekuur consult met u wordt ingepland.
 • Inzage medisch dossier – Uw kunt in het portaal uw medisch dossier inzien. U dient in het portaal hiervoor eerst een aanvraag in bij de huisarts.  Na de aanvraag, geeft de huisarts uw dossier binnen 10 werkdagen vrij.
 • Labuitslagen inzien – Ook is het mogelijk om uw labuitslagen te bekijken. Indien u dat wilt, worden labuitslagen na beoordeling van de huisarts of de verpleegkundige in uw portaal gezet.

Problemen met inloggen of heeft u vragen?
Stuur dan een e-mail naar Geertje Scholten via geertje@huisartsanjum.nl. Zij helpt u graag verder