Resultaat tevredenheidsonderzoek. U gaf ons een 8,2! – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum – Anjum

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Anjum & Ee

Let op! Tweede pinksterdag, maandag 20 mei a.s, zijn wij gesloten.

Afspraak maken: 0519 321286 . Ook kunt u via dit nummer uitslagen opvragen en visites aanvragen. Bel bij voorkeur voor 10:00 uur.

Spoednummer tijdens openingstijden:  0519 518224. 

Spoednummer buiten openingstijden: 0900 – 112 7 112, Dokterswacht Friesland. Bij levensbedreigende spoed altijd 112 bellen!

Buiten praktijkuren en op nationale feestdagen kunt u terecht bij Dokterswacht Friesland: 0900 1127112

Medicatie kunt u gemakkelijk online of telefonisch herhalen. >> Klik hier om uw medicatie te bestellen.

Vacatures:
>>
Dokters/Apothekersassistente,>> lees verder
>> POH GGZ  >> Lees verder

Deutsch | English

Adresgegevens

Mûnebuorren 11A
9133 MA Anjum

Tel: 0519 321286
Fax: 0519 518452
E-mail: assistente@huisartsanjum.nl

test

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum
Mûnebuorren 11A 9133 MA Anjum

Terug naar overzicht

Resultaat tevredenheidsonderzoek. U gaf ons een 8,2!

Eind 2021 hebben we een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder onze patiënten. Daarbij hebben de patiënten onze praktijk beoordeeld met een 8.2. We zijn heel blij met dit resultaat. We danken de patiënten die hebben deelgenomen voor dit cijfer en de leuke reacties en complimenten. Zeker in de coronatijd, was dat voor de zorgverleners in onze praktijk erg fijn om te lezen.  Ook hebben we  in het onderzoek feedback en aandachtspunten ontvangen . Deze zijn voor ons zeer waardevol om onze dienstverlening te verbeteren en onze kwaliteit te waarborgen.  Graag brengen we naar aanleiding van het tevredenheidsonderzoek een aantal punten bij u onder de aandacht.

Medicatie bestellen
Medicatie kunt u sinds vorig jaar online bestellen via het patiënten portaal mijngezondheid.net.  Daarnaast bieden wij ook altijd nog het  vertrouwde online formulier waarbij u niet hoeft in te loggen.  En ook de receptlijn blijven wij gewoon aanbieden als service.
Wilt u wel graag via het portaal bestellen en lukt dat niet? Neem dan vooral contact met ons op voor ondersteuning.

Afhaaltijden medicatie
U kunt uw medicatie dagelijks afhalen tussen 14:00 en 17:00.  Deze tijden zijn onder andere afgestemd op de levering van de groothandel.  Lukt het echt niet om de medicijnen in dit tijdsbestek af te halen, dan kunt u altijd de assistente bellen om iets af te spreken over de afhaaltijd.

Uitgifte gesprek aan de balie
De assistentes en/of de huisarts zullen u instructies geven indien u voor het eerst een medicijn krijgt. Ook als u het medicijn herhaalt, zullen wij u regelmatig vragen stellen over het medicijn (over bv. bijwerkingen en inname).  Bij privacy gevoelige onderwerpen, zullen de assistentes aanbieden of u dat gesprek in een aparte ruimte wilt voeren. Ook mag u dit altijd zelf vragen indien u zich niet prettig voelt bij een instructiegesprek aan de balie.

Medicijnen en vergoedingen
Bij het afhalen komt het nog wel eens voor dat u medicijnen deels of helemaal moet afrekenen aan de balie. Of dat u een ander merk krijgt dan u gewend bent. Het kan hierbij om landelijke afspraken gaan, maar ook om specifieke voorwaarden  van uw eigen zorgverzekeraar.  Zorgverzekeraars maken bijvoorbeeld afspraken over welke merken zij van een geneesmiddel wel of niet vergoeden (preferentiebeleid).  Deze voorwaarden en afspraken worden automatisch toegepast op de verstrekkingen in onze apotheek en die leven wij na. Heeft u vragen over een (bij) betaling voor uw medicatie?  Of over het preferentiebeleid? Dan kunt u dit het beste eerst bij uw zorgverzekering navragen. Zij kunnen u alles vertellen over uw eigen polisvoorwaarden. Op de website van het het RIVM kunt u ook meer lezen over het eigen risico en de eigen bijdrage.

Medicijnen bezorgen
Als u ziek bent of lichamelijk niet in staat bent om zelf naar de apotheek te komen, dan kunnen wij de medicijnen bezorgen. Hulpmiddelen, zoals incontinentiemateriaal, bezorgen wij altijd.

Bereikbaarheid van de praktijk
Onze praktijk is op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur geopend.  In de pauzes zult u via ons algemene nummer een kort bericht horen dat wij pauze hebben, maar ook dan zijn wij gewoon bereikbaar. Als u aan de lijn blijft, zult u de assistente aan de telefoon krijgen.  Als u de spoedlijn belt, krijgt u nooit het pauzebandje. De assistente neemt de spoedlijn direct op.

Onze locatie in Ee is momenteel beperkt en alleen op afspraak geopend.  Wij houden hier momenteel spreekuur voor ketenzorg en GGZ. Indien wij hier weer meer spreekuur zullen houden, dan communiceren wij dat tijdig.

Wachtkamer
Door corona was de wachtkamer al een tijdje wat ongezellig, omdat er geen tijdschriften en boeken konden liggen. Daarom hebben wij in de wachtkamer een wachtkamerscherm opgehangen die u voorziet van informatie, nieuws en weerberichten.  Ook hoort u in de wachtkamer muziek. Dat laatste heeft als bijkomend voordeel dat er vanuit de wachtkamer minder goed meegeluisterd kan worden met gesprekken aan de balie.

 

Publicatiedatum: 19-01-2022