Nieuw! Herhaalservice voor uw medicatie – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum – Anjum

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Anjum & Ee

Let op! Tweede pinksterdag, maandag 20 mei a.s, zijn wij gesloten.

Afspraak maken: 0519 321286 . Ook kunt u via dit nummer uitslagen opvragen en visites aanvragen. Bel bij voorkeur voor 10:00 uur.

Spoednummer tijdens openingstijden:  0519 518224. 

Spoednummer buiten openingstijden: 0900 – 112 7 112, Dokterswacht Friesland. Bij levensbedreigende spoed altijd 112 bellen!

Buiten praktijkuren en op nationale feestdagen kunt u terecht bij Dokterswacht Friesland: 0900 1127112

Medicatie kunt u gemakkelijk online of telefonisch herhalen. >> Klik hier om uw medicatie te bestellen.

Vacatures:
>>
Dokters/Apothekersassistente,>> lees verder
>> POH GGZ  >> Lees verder

Deutsch | English

Adresgegevens

Mûnebuorren 11A
9133 MA Anjum

Tel: 0519 321286
Fax: 0519 518452
E-mail: assistente@huisartsanjum.nl

test

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Anjum
Mûnebuorren 11A 9133 MA Anjum

Terug naar overzicht

Nieuw! Herhaalservice voor uw medicatie

Altijd voldoende medicatie in huis!

Gebruikt u meerdere medicijnen waarvoor u elke 3 maanden een vaste hoeveelheid gebruikt?
Dan is de herhaalservice waarschijnlijk iets voor u!

De Herhaalservice is een gratis dienst van onze apotheek waarbij u voor (een deel van) uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. Het gaat hierbij om medicatie die u chronisch gebruikt en waarvan u per 3 maanden een vaste hoeveelheid gebruikt. Wij zorgen er dan voor dat uw herhaalmedicatie op tijd klaar staat in de apotheek of wanneer u niet mobiel bent om het zelf te halen ze op tijd gratis bij u thuis bezorgd worden.

U krijgt uw medicijnen tegelijk geleverd
Een groot voordeel van de herhaalservice is dat u al uw medicijnen tegelijk geleverd krijgt. Voordat u start met deze service krijgt u van ons daarom altijd eerst een overzicht mee van al uw geneesmiddelen.  Wij vragen u dan om alle tabletten die u nog in huis heeft te tellen en te noteren op het overzicht. Dit overzicht neemt u dan weer mee naar de apotheek. De eerste keer ontvangt u van alle geneesmiddelen een aangepaste hoeveelheid, zodat al uw geneesmiddelen tegelijk op zullen zijn. Vervolgens kunnen alle geneesmiddelen steeds tegelijk herhaald worden.

Wij herhalen op tijd, u zit nooit zonder medicijnen
Een ander voordeel van de herhaalservice, is dat u nooit meer zonder medicatie zit.  Zo’n 14 dagen voordat uw geneesmiddelen op zijn, zal de huisarts de recepten herhalen, zodat de medicijnen weer op tijd voor u klaar staan/bezorgd worden.

Wilt u starten met de herhaalservice?
Wilt u gebruik maken van de HerhaalService? Geeft u dit dan aan bij onze assistentes aan de balie. U kunt natuurlijk ook onze praktijk bellen (0519 321286) of stuur een e-mail naar assistente@huisartsanjum.nl (vermeld in de e-mail ook altijd uw volledige naam en geboortedatum).  U ontvangt dan van ons een Formulier en een lijst om uw actuele medicatie te tellen.  Nadat u dit op de praktijk heeft ingeleverd, kunnen wij de herhaalservice voor u inregelen.

 

Publicatiedatum: 12-09-2022